Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på kropsform.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos ND Web Marketing ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og den webansvarlige for ND Web Marketing ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på kropsform.dk er Scannet A/S

Oplysninger afgivet til kropsform.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din opgivne mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos ND Web Marketing ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ND Web Marketing ApS via e-mail mail@kropsform.dk



INFO

ND Web Marketing ApS
Brundevej 11
6230 Rødekro
Tlf: 74 64 64 74

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Vi besvarer så vidt muligt mails samme dag som de modtages: kundeservice@kropsform.dk

NYHEDSMAIL

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail vil du af og til få tilsendt rabatkoder som du kan bruge i webshoppen. Klik her for at tilmelde dig

QUICK LINKS

QUICK LINKS
Webdesign by Cubit Medialine ApS
Klik her for vores mobilside

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere