Ansigtsbehandlinger


Jeg tilrettelægger altid ansigtsbehandlingerne og produktvalget efter dit individuelle behov og ønsker, fx dybderensende, fugtgivende, opstrammende. Behandlingerne er din tid til forkælelse og ro, og det er altid ud fra denne tanke, at vi byder dig velkommen i klinikken. 


Mini ansigtsbehandling, 30 min: 
Varmt omslag med æteriske olier, afrens og peeling med damp, ansigtsmassage, hovedbundsmassage, maske, afsluttende cremer.  
300 kr.


Luksus ansigtsbehandling, 1 time:
Varmt omslag med æteriske olier, afrens og peeling med damp, dybderens, massage, hovedbundsmassage, 2 masker, afsluttende cremer.
550 kr.


Teenage ansigtsbehandling, 45 min:
Varmt omslag med æteriske olier, 2 x afrens og peeling med damp, dybderens, maske, hovedbundsmassage, afsluttende cremer.  
450 kr.


Studie ansigtsbehandling, 45 min: 
Tilbud til de flittige studenter!
Varmt omslag med æteriske olier, 2 x afrens og peeling med damp, dybderens, maske, hovedbundsmassage, afsluttende cremer.  
350 kr.INFO

ND Web Marketing ApS
Brundevej 11
6230 Rødekro
Tlf: 74 64 64 74

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Vi besvarer så vidt muligt mails samme dag som de modtages: kundeservice@kropsform.dk

NYHEDSMAIL

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail vil du af og til få tilsendt rabatkoder som du kan bruge i webshoppen. Klik her for at tilmelde dig

QUICK LINKS

QUICK LINKS
Webdesign by Cubit Medialine ApS
Klik her for vores mobilside

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere