Returnering

Vores returadresse er:
 
ND Web Marketing ApS
Brundevej 11
6230 Rødekro

Returvarer bliver behandlet dagligt. Vi vurderer altid om returvaren lever op til vores returpolitik i forhold til vores handelsbetingelser, inden vi udbetaler penge eller bytter varen.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Du kan hente vores returformular her

Ved penge retur udbetales beløbet altid til det kreditkort der er brugt ved betaling, for at undgå bedrageri. Er varen betalt med bankoverførelse, så bedes du vedlægge dit kontonummer og så overfører vi hurtigst muligt beløbet til din konto.

Lever returvaren ikke op til vores returpolitik kan vi ikke udbetale penge retur eller bytte varen. Ønsker du at modtage din vare igen, bedes du selv stå for portoudgifterne.

Kropsform betaler kun forsendelsesomkostninger ved returneringer efter aftale med kunden. Sender du en vare retur på eget initiativ, står du selv for udgifterne i den forbindelse. Kropsform betaler ikke returfragt ved varer der er sendt til udlandet.

Er din vare blevet sendt retur til os fordi, at du ikke har afhentet den på posthuset, bedes du betale forsendelsesomkostningerne for at sende varen ud igen.INFO

ND Web Marketing ApS
Brundevej 11
6230 Rødekro
Tlf: 74 64 64 74

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Vi besvarer så vidt muligt mails samme dag som de modtages: kundeservice@kropsform.dk

NYHEDSMAIL

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail vil du af og til få tilsendt rabatkoder som du kan bruge i webshoppen. Klik her for at tilmelde dig

QUICK LINKS

QUICK LINKS
Webdesign by Cubit Medialine ApS
Klik her for vores mobilside

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere