Produktsalg


I Kropsform Klinikken har vi hele tiden nye spændende produkter til kroppens skønhed og velvære.

Som vores motto ”Ydre skønhed, indre velvære” fortæller, så tror vi på at krop og psyke hænger sammen, og det kan også ses i vores produktsalg.

Vi har et stort udvalg af produkter fra Forever Living Products:

Forevers produkter er meget populære og sælges i over 150 lande i hele verden. Forever er verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera mirakelplanten. Alle produkter indeholder, med ganske få undtagelser, økologisk dyrket Aloe vera. Alt lige fra tandpasta og shampoo til makeup og drikke indeholder friskpresset Aloe vera. Du vil blive overrasket over bredden i vores sortiment. Du kan være helt tryg, når du handler med Forever, da alle vores produkter er omfattet af en enestående kundetilfredshedsgaranti. Garantien betyder at du kan returnere varen (hvad enten den er uåbnet eller anvendt) sammen med kvitteringen, hvis du er utilfreds med varen. Du får pengene tilbage uden diskussion.


Vi har også et bredt udvalg indenfor cellulitis og slankeprodukter, alt fra slankedragter til cremer, detox te og massageapparater.


Derudover har vi bl.a. make-up, tandblegning, selvbrunere mm. INFO

ND Web Marketing ApS
Brundevej 11
6230 Rødekro
Tlf: 74 64 64 74

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Vi besvarer så vidt muligt mails samme dag som de modtages: kundeservice@kropsform.dk

NYHEDSMAIL

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail vil du af og til få tilsendt rabatkoder som du kan bruge i webshoppen. Klik her for at tilmelde dig

QUICK LINKS

QUICK LINKS
Webdesign by Cubit Medialine ApS
Klik her for vores mobilside

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere