ND Web Marketing ApS yder 6 måneders reklamationsret på defekte dele i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles ND Web Marketing ApS indenfor rimelig tid. Varen vil efterfølgende blive repareret. Ombytning eller evt. kreditering sker kun efter aftale. Har varen defekte dele eller mangler ved modtagelse, eftersender ND Web Marketing ApS de pågældende dele, men forpligter sig ikke for montering af disse dele. I forbindelse med reklamationssager afholder ND Web Marketing ApS returneringsomkostninger i rimeligt omfang, og kun efter aftale inden at varen sendes retur. Du er selv ansvarlig for at varen pakkes forsvarligt ind til transport og for at skaffe en palle, hvis dette er nødvendigt. Viser det sig at en reklamation afvises, står køber selv for både returfragten og genfremsendelse af produktet.

 
ND Web Marketing ApS påtager sig ikke erstatningsansvar for forsinkede leveringer eller ansvar for forsinkelser. Vi forsøger at informere om forsinkelser så godt som muligt. Du kan altid ringe til vores kundeservice og blive opdateret, hvis du er spørgsmål til din levering.

Varer der er bestilt og bekræftet med en bestillingsbekræftelse i erhvervsmæssigt regi, kan ikke annulleres, refunderes eller ombyttes, med mindre andet er aftalt med ND WEB MARKETING ApS.

 

 

 

VIND ET GAVEKORT PÅ DKK. 1000,-