Langt støreste delen af vores varer sendes med GLS fra Danmark. Vi bruger dog også andre leverandører.
Vi kan sagtens sende varer til udlandet, der vil bare blive pålagt bestillingen et ekstra fragtgebyrer afhængigt af hvor varerne skal hen.

Forsendelsesomkostninger:
Som udgangspunkt pålægger vi altid et fast forsendelsesgebyr, som varierer alt efter pakkens vægt og hvor den skal sendes hen. Til en erhvervsadresse, til en privatadresse eller uden omdeling til en pakkeshop eller pakkeboks. Ordre over 600 kr. med en vægt under 50 kg. sendes fragtfrit til en pakkeshop eller en erhvervsadresse.

Levering:
Har du valgt levering med omdeling afleverer GLS din pakke i din postkasse, såfremt der er plads til den og den kan gå ind af brevsprækken. Kan pakken ikke være i postkassen ringer fragtmanden på døren for at afleverer pakken personligt. Er du ikke hjemme afleveres der en pakkeseddel i din postkasse i stedet, og din pakke tages med til dit lokale posthus. Du skal bruge pakkesedlen for at få udleveret din pakke i en pakkeshop. Vær opmærksom på, at fragtmanden nogle gange glemmer at lægge en pakkeseddel og der er derfor dit eget ansvar at få pakken hentet på posthuset. Nogle fragtmand ringer ikke på døren, men tager pakken direkte med til pakkeshoppen hvis den ikke kan være i postkassen.

Ønsker du at få pakken lagt i et skur, ved en nabo eller andre steder, såfremt du ikke er hjemme når posten kommer med din pakke, så skal du lave en aftale herom med Post Danmark. Dette hedder modtagerflex. Du kan læse mere om det
her. Kropsform.dk kan ikke give postbuddet besked på at lægge din pakke et bestemt sted.

Har du bestilt levering uden omdeling bliver din pakke leveret direkte til det udleveringssted du har valgt, da du lavede købet, eller hos den pakkeshop der er nærmest din faktureringsadresse. GLS sender dig en mail og en sms, når din pakke er klar til afhentning, såfremt at du har oplyst en korrekt mailadresse og et korrekt mobilnummer, da du lavede købet.


Leveringstid:
Bestiller du før kl. 12:00 på hverdage, sender vi så vidt muligt lagervarer samme dag. Er varen ikke på lager, vil leveringstiden være oplyst under varebeskrivelsen. Det oplyste tidspunkt er dog ikke en garanti for levering på dette tidspunkt.
Vi vil holde dig opdateret via mail omkring leveringstiden, hvis der skulle ske ændringer i forhold til det oplyste på hjemmesiden.

Sporring af din pakke:
Når din bestilling er sendt fra vores lager, kan du følge din pakke via at track and trace nummer, som du vil få oplyst på mail. Når pakken har forladt vores lager har vi ikke længere kontrol over pakken, og hvordan de individuelle postbud vælger at afleverer din pakke.

Afhentning af varer:
Det er muligt at afhente varer på vores adresse i Rødekro. Du vil modtage en e-mail når din ordre er klar til afhentning. Vi har åbent mandag-fredag fra kl. 09:00-15:00. Det vil altid være en god idé at kontakte os inden du kommer, for at være sikker på, at varen du har bestilt ikke skal hentes fra vores fjernlager først.
VIND ET GAVEKORT PÅ DKK. 1000,-