Langt støreste delen af vores varer sendes med Post Danmark fra Danmark. Vi bruger dog også andre leverandører, såsom DPD og DSV.
Vi kan sagtens sende varer til udlandet, der vil bare blive pålagt bestillingen et ekstra fragtgebyrer afhængigt af hvor varerne skal hen.

Forsendelsesomkostninger:
Som udgangspunkt pålægger vi altid et fast forsendelsesgebyr, som varierer alt efter pakkens vægt og hvor den skal sendes hen. Til en erhvervsadresse, til en privatadresse eller uden omdeling til en pakkeshop eller pakkeboks.

Levering:
Har du valgt levering med omdeling afleverer Post Danmark din pakke i din postkasse, såfremt der er plads til den og den kan gå ind af brevsprækken. Kan pakken ikke være i postkassen ringer postbuddet på døren for at afleverer pakken personligt. Er du ikke hjemme afleveres der en pakkeseddel i din postkasse i stedet, og din pakke tages med til dit lokale posthus. Du skal bruge pakkesedlen for at få udleveret din pakke på posthuset. Vær opmærksom på, at postbuddet nogle gange glemmer at lægge en pakkeseddel og der er derfor dit eget ansvar at få pakken hentet på posthuset. Nogle postbud ringer ikke på døren, men tager pakken direkte med til posthuset, hvis den ikke kan være i postkassen.

Ønsker du at få pakken lagt i et skur, ved en nabo eller andre steder, såfremt du ikke er hjemme når posten kommer med din pakke, så skal du lave en aftale herom med Post Danmark. Dette hedder modtagerflex. Du kan læse mere om det
her. Kropsform.dk kan ikke give postbuddet besked på at lægge din pakke et bestemt sted.

Har du bestilt levering uden omdeling bliver din pakke leveret direkte til det udleveringssted du har valgt, da du lavede købet, eller på det posthus der er nærmest din faktureringsadresse. Post Danmark sender dig en mail og en sms, når din pakke er klar til afhentning, såfremt at du har oplyst en korrekt mailadresse og et korrekt mobilnummer, da du lavede købet.


Leveringstid:
Bestiller du før kl. 14:00 på hverdage, sender vi så vidt muligt lagervarer samme dag. Er varen ikke på lager, vil leveringstiden være oplyst under varebeskrivelsen. Det oplyste tidspunkt er dog ikke en garanti for levering på dette tidspunkt.
Vi vil holde dig opdateret via mail omkring leveringstiden, hvis der skulle ske ændringer i forhold til det oplyste på hjemmesiden.

Sporring af din pakke:
Når din bestilling er sendt fra vores lager, kan du følge din pakke via at track and trace nummer, som du vil få oplyst på mail. Når pakken har forladt vores lager har vi ikke længere kontrol over pakken, og hvordan de individuelle postbud vælger at afleverer din pakke.

Afhentning af varer:
Det er muligt at afhente varer på vores adresse i Rødekro. Vi ligger lige ved motorvejen på vej til den tyske grænse (Afkørsel ved McDonalds). Vi har åbent mandag-fredag fra kl. 09:00-15:00. Det vil altid være en god idé at kontakte os inden du kommer, for at være sikker på, at varen du har bestilt ikke skal hentes fra vores fjernlager først.
VIND ET GAVEKORT PÅ DKK. 1000,-