Kropsform.dk er en webshop som har eksisteret siden 2007. Vi sælger produkter til ydre skønhed og indre velvære, og har igennem årerne udvidet vores webshop med mange nye og spændende produktkategorier. Vores kernekompetence har altid været, at tilbyde produkter der hjælper til vægttab og til et slankere udseende, men efter mange forespørgsler er vi også begyndt at sælge medicinske og alternative behandlingsprodukter, så som blodtryksmåleremagnetterapi og TENS apparater til smertelindring.

Vi opdaterer dagligt webshoppen og sætter nye produkter til salg hver uge, så du vil altid finde nye varer hver gang du besøger os.

Vi bestræber os på at sælge gode produkter til overkommelige priser, og gør altid vores bedste for at være billigst på nettet indenfor vores produktkategorier. Som noget nyt har vi startet samarbejde med prissøgemaskiner som Kelkoo og Pricerunner, for at vise at vi rent faktisk er de billigste indenfor kendte mærker så som Beurer og Omron. Derudover bestræber vi os på at være billigst inden for bestemte varekategorier, som massagesæderEMS apparater og lysterapilamper. Så når du handler med os, ved du, at du får en god vare til en god pris.

I april 2012 opgraderede vi vores webshop med nyt design første gang og efterfølgende har vi i 2018 lanceret et helt nyt og mere funktionelt bagvedliggende system, samt fået udviklet et helt nyt tidssvarende design, der er optimeret ud fra det mest brugervenlige interface. Så nu har vi mulighed for at give vores tilbagevendende kunder rabatter og specielle tilbud igennem vores nyhedsmails. Derudover har vi gjort det endnu lettere for vores kunder, at handle i webshoppen, med enkelt chek-ud-system og overskuelig produktvisning.

God fornøjelse på Kropsform.dk
VIND ET GAVEKORT PÅ DKK. 1000,-