Vores returadresse er:
 
ND Web Marketing ApS
Nr. Hostrupvej 3B
6230 Rødekro

Returvarer bliver behandlet ca. 3 gange i ugen, det vil derfor normalt tage max. 3 hveredage at behandle en returordre. Det kan dog tage op til 7 hverdage, inden at du får svar på din returnering, hvis der er sygdom, ferie eller ligendende. Vi vurderer altid om returvaren lever op til vores returpolitik i forhold til vores handelsbetingelser, inden vi udbetaler penge eller bytter varen.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Du kan hente vores returformular her

Ved penge retur udbetales beløbet altid til det kreditkort der er brugt ved betaling, for at undgå bedrageri. Er varen betalt med bankoverførelse, så bedes du vedlægge dit kontonummer og så overfører vi hurtigst muligt beløbet til din konto.

Lever returvaren ikke op til vores returpolitik kan vi ikke udbetale penge retur eller bytte varen. Ønsker du at modtage din vare igen, bedes du selv stå for portoudgifterne.

Kropsform betaler kun forsendelsesomkostninger ved returneringer efter aftale med kunden, og hvis varen er defekt eller det er en reklamation. Sender du en vare retur på eget initiativ, står du selv for udgifterne i den forbindelse. Kropsform betaler ikke returfragt ved varer der er sendt til udlandet. Du kan købe en returlabel til 40 kr. som vi sender på din mail. En returlabel kan dog koste mere, hvis din returpakke er meget stor eller tung. Beløbet trækkes fra dit returbeløb eller opkræves efterfølgende over mail, hvis der er tale om en ombytning. Ønsker du at købe en returlabel, skal du rette henvendelse til os på kundeservice@kropsform.dk.

Er din vare blevet sendt retur til os fordi, at du ikke har afhentet den i pakkehsoppen, bedes du betale forsendelsesomkostningerne for at sende varen ud igen. Vi sender dig en mail omkring dette, når varen kommer retur til os.
VIND ET GAVEKORT PÅ DKK. 1000,-