Vores returadresse er:
 
ND Web Marketing ApS
Nr. Hostrupvej 3B
6230 Rødekro

Returvarer bliver behandlet ca. 3 gange i ugen, det vil derfor normalt tage max. 3 hveredage at behandle en returordre. Det kan dog tage op til 7 hverdage, inden at du får svar på din returnering, hvis der er sygdom, ferie eller ligendende. Vi vurderer altid om returvaren lever op til vores returpolitik i forhold til vores handelsbetingelser, inden vi udbetaler penge eller bytter varen.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Du kan hente vores returformular her

Bemærk, at visse varer kan ikke returneres. Dette gælder forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
Fødevarer kan ikke returneres. Heller ikke fødevarer hvor emballagen er ubrudt. Nægter du modtagelsen af en fødevare eller kommer pakken retur til os af andre årsager, så krediteres beløbet for fødevaren ikke. Vi fremsender gerne varen igen, mod betaling af porto.


Ved penge retur udbetales beløbet altid til det kreditkort der er brugt ved betaling, for at undgå bedrageri. Er varen betalt med bankoverførelse, så bedes du vedlægge dit kontonummer og så overfører vi hurtigst muligt beløbet til din konto.

Lever returvaren ikke op til vores returpolitik kan vi ikke udbetale penge retur eller bytte varen. Ønsker du at modtage din vare igen, bedes du selv stå for portoudgifterne.

Kropsform betaler kun forsendelsesomkostninger ved returneringer efter aftale med kunden, og hvis varen er defekt eller det er en reklamation. Sender du en vare retur på eget initiativ, står du selv for udgifterne i den forbindelse. Kropsform betaler ikke returfragt ved varer der er sendt til udlandet. Du kan købe en returlabel til 50 kr. som vi sender på din mail. En returlabel kan dog koste mere, hvis din returpakke er meget stor eller tung. Beløbet trækkes fra dit returbeløb eller opkræves efterfølgende over mail, hvis der er tale om en ombytning. Ønsker du at købe en returlabel, skal du rette henvendelse til os på kundeservice@kropsform.dk.

Du kan ikke returnere din pakke ved at nægte modtagelsen af pakken. Sker dette vil du blive opkrævet et returgebyr på minimum 50 kr. eller tilsvarende dine fragtomkostninger, hvis disse er højere end 50 kr. Gebyret fratrækkes dit returbeløb.
Pakker der er leveret til pakkeshops, ligger i pakkeshoppen i minimum 7 dage. Afhenter du ikke din pakke indenfor denne tidsramme, vil pakken blive sendt retur til os. Når vi modtager pakken, kontakter vi dig for at høre hvad der skal ske med pakken. Ønsker du at få pakken genfremsendt koster det minimum 50 kr. afhængigt af pakkens størrelse og vægt, også selvom at du i første omgang har haft gratis levering på din ordre. Ønsker du ikke at få pakken genfremsendt krediterer vi dig pakkens værdi, minus et returgebyr på minimum 50 kr. afhængigt af pakkens størrels og vægt.
VIND ET GAVEKORT PÅ DKK. 1000,-