Klinik Kropsform er blandt de absolut førende klinikker i Midtjylland indenfor slankebehandlinger og vægttab.


Vi tilbyder bl.a. EMS, lymfedrænage, infrarødt varmetæppe og luksuriøse slankende kropsindpakninger.


Her er tilbud både til dig som er overvægtig og ønsker at tabe dig, til dig som aldrig kom af med de sidste 5 kg. siden graviditeten, til dig som døjer med cellulitis, eller til dig som blot ønsker at tabe nogle cm. så du kan komme i drømmekjolen inden weekenden.Vi kalder vores individuelt tilrettelagte slankeprogram for Time For Change. Lad os hjælpe dig og sammensætte det perfekte forløb for dig.Vi ved, at overvægt ikke blot drejer sig om mad, derfor tilbyder vi også samtaler og støtte under dit tilrettelagte forløb. Anna Mette er uddannet indenfor kinesiologi og kost og ernæring, og en samtale med hende kan for mange være en øjenåbner, et blidt skub bagi og en rigtig god start på en sundere og sjovere hverdag. Anna Mette arbejder med produkterne Forever Living Products.


Vores bud på den absolut mest effektive slanke- og vægttabsbehandling er et forløb kombineret med EMS behandlinger og kropsbehandlingen ”Slim Me In” med lymfedrænage. På denne måde kombineres de bedste og mest effektive egenskaber ved hhv. detox kropsindpakningen, det infrarøde varmetæppe, EMS og lymfedrænagen. Behandlingen virker udrensende på ophobede affaldsstoffer og væske, fedtforbrændende, muskelopbyggende, cellefornyende, afgiftende og sætter gang i dit stofskifte. De fleste taber sig 10-15 cm. allerede ved første behandling.


Efter kun en måneds behandlingsforløb med EMS behandlinger og ”Slim Me In” vil du og alle omkring dig kunne se markante ændringer på din krop, og du vil mærke letheden og energien. Slut med oppustethed, uoplagthed og selvbebrejdelser, it’s time for a change!


Du er altid velkommen til en gratis EMS behandling, hvor vi også kan hjælpe dig med at tilrettelægge dit individuelle forløb.


I klinikken kan du købe produkter som f.eks. kosttilskud fra Forever Living, slankedragter, celluliteprodukter og detoxprodukter.


 
Afdragsordningsaftale:
Afdragsordninger tilbydes ved behandlingsforløb til et beløb på 2000 kr. og derover. F.eks. EMS og "Time For Change". Afdragsordninger tilbydes ikke ved enkeltstående behandlinger.
Forhør dig nærmere i klinikken.