EMS:


EMS står for Elektronisk Muskel Stimulering og fungerer ved at elektroder med elektriske impulser påsættes kroppen. De elektriske impulser strømmer, helt smertefrit, igennem elektroderne og sendes ud i musklen som trækker sig sammen, og på den måde opbygges musklerne, fedt nedbrydes, kroppen slankes og muskelgrupperne tones. Dette skaber en smuk og velformet silhuet, der giver kvinder et fast og slankt udseende, uden at få kroppen til at se fyldig eller muskuløs ud. Kvindens muskler er mest feminine, når de er lange og slanke. Hos mænd placeres elektroderne sådan, at der opbygges en veltrimmet og markeret krop, der synliggør de trænede muskler og derigennem tydeligt fremhæver de maskuline træk. Mandens muskler skal være korte og fyldige, for at udstråle en veltrænet og sund krop.

I klinikken taber den gennemsnitlige kunde sig mellem 15 og 40 cm. og helt op til 10 kg. på 10 behandlinger. Sådan et vægttab kræver selvfølgelig, at du også spiser sundt og sørger for at motionere. For at opnå de bedste resultater på anbefaler vi, at du starter EMS forløbet med den effektivt udrensende bodywrap kropsbehandling ”Slim Me In”.

EMS terapi kan benyttes af både slanke og overvægtige personer. Hos slanke personer er det oftest ikke så relevant, at opnå et vægttab, men nærmere at opstramme og forme kroppen. Hos overvægtige er der derimod ofte et ønske om vægttab, centimeter-tab samt en nedsættelse af kroppens fedtprocent.

En 30 min. EMS behandling svarer til ca. 6 timers intensiv træning i et fitnesscenter og 900 mavebøjninger. Du kan sagtens kombinere EMS behandlinger med din normale konditions- og fitnesstræning, sørg blot for at holde hviledage indimellem, så kroppen får ro til at genopbygge, på den måde opnår du de bedste resultater.

Vi tilbyder dig en gratis prøvebehandling på EMS. Under denne behandling kan vi også tage en snak om dine ønsker for vægt og cm. tab, og vi kan tilrettelægge det optimale forløb for dig.

EMS, 30 min: 450 kr.

EMS, 10 x 30 min: 2500 kr.

Tilbud på ”Slim Me In” ved samtidig køb af dine første 10 EMS behandlinger: 600 kr. Normalpris 850 kr.

Tilbud på tillægsbehandling til EMS: Ansigtsmassage, ansigtsmaske og drænerende øjenmaske for 150 kr. 2 behandlinger for 225 kr. og derefter 100 kr. pr. behandling.Lymfedrænage:

Lymfedrænage er en afgiftende og udrensende behandling, som rigtig mange kan have glæde af. Det er en effektiv behandling når dit stofskifte er nedsat, og du har ophobede væske og affaldsstoffer i kroppen. Når lymfevæsken (kroppens forsvar) ikke flyder frit, vil der ofte være forhøjet tendens til sygdom, infektioner, stress og træthed. Lymfedrænagen er afbalancerende, da den virker udrensende og hjælper kroppens eget forsvar med ”at rydde op og rydde ud” i giftstoffer, affaldsstoffer og væske.

Hvis du får renset dit lymfesystem jævnligt, kan det hjælpe dig med at holde din krop i balance. Et velfungerende lymfesystem vil påvirke, at du føler dig slankere, sundere og mere veltilpas.

Lymfedrænage, 30 min: 450 kr.Infrarød varmebehandling:

Infrarødtæppet bruger varmen og gennemtrækningskraften fra infrarød varmeenergi til at blødgøre og opløse fedtceller og uddrive sved. Varmeenergien virker udrensende, fedtforbrændende, cellefornyende og øger kroppens stofskifte. Mens du ligger og slapper af til musik, forbrænder du ca. 600 kcal. og din krop arbejder på højtryk med udrensning. Det er vigtigt du drikker rigeligt vand før og efter behandlingen.

Infrarøde varmebehandling, 45 min: 600 kr.


Tilbud på Infrarød varmebehandling i forbindelse med EMS behandling: 450 kr.
Infrarød varmebehandling og lymfedrænage, 1 time og 20 min: 800 kr.


Den optimale behandling får du ved at kombinere det infrarøde varmetæppe med lymfedrænagen og detox kropsindpakningen i vores slankende kropsbehandling ”Slim Me In”. Se under ”Kropsbehandlinger”. 


Læs mere om vores koncept "Time for change" under kategorien "slankebehandlinger".


Afdragsordningsaftale:
Afdragsordninger tilbydes ved behandlingsforløb til et beløb på 2000 kr. og derover. F.eks. EMS og "Time For Change". Afdragsordninger tilbydes ikke ved enkeltstående behandlinger.
Forhør dig nærmere i klinikken.